Sunday, December 2, 2012

restoran fend ikan bakar, kelana jaya: set ikan cencaru bakar rm7.50 sahaja!

salam peeps!hye2..hari khamis lepas ct ajak pergi makan kat restoran fend ikan bakar,kelana jaya!hee..ifa xpernah pun makan kat sini lagi..tue yang ok je ikut ct pergi makan sini..=)

ramai juga yang join kteorang pergi makan kat sini..kak aida,kak faz,kak dewi,kak ayu,kak sal and abang azrin!kteorang pergi makan2 nie untuk farewell kak dewi juga nie..=)


ifa pilih ikan cencaru!hehe..lama dah rasanya xmakan ikan cencaru nie..hee..kat sini ada macam2 jenis ikan bakar..pastu harga die pun ikut jenis ikan yang kte pilih..ifa pilih ikan cencaru..harga untuk set ikan cencaru nie rm7.50 sahaja..ok la kan2..ada juga sayur2 yang boleh kte amik..kteorang amik 1 pinggan lain nie..hee..bagi ifa sedap juga tau makan ikan bakar kat sini!hee..


nie la die restoran fend ikan bakar..
tq pakcik google..hee..

4 comments:

icee-yah said...

waa..mmg nmapk sedap and berbaloi kan:)

Jimie SC said...

nmpk best je ikan cencaru bakar tu..murah pun murah...InshaAllah, nti ade mase blh pi try nie... ;)

JEJAKI BAS YELLOW PAGES & MENANGI BAUCER MEMBELI-BELAH SEBANYAK RM1000

░♥si lampu neon♥░ said...

adohaiii sedapnye nampak !

ishy77 said...

penah jgk makan..tp cm xbpe kena dgn selera sy.,.. tapi ramai orang kan...ok la tu. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...