Friday, December 21, 2012

citta mall,ara damansara: chatime+subway+sour mango=nice day!

salam peeps!hye2..ifa xtau nak cerita apa lagi..ifa je la apa yang ada eh2..hehe..nie semua la cerita last week ok..haha..punya lambat ifa update..adui la..ntah la..sekarang balik keje je setel apa yang patut pastu tdo nie..hehe..


masker daiso rm5.00!hehe..tq raihan sebab tolong belikan..hehe..punya susah nak cari ok..balik2 la xde je nie kat daiso tue..


chatime!punya lama dah chatime nie wujud kan2..baru sekarang nie ifa nak buat kad die!hehe..sebab kan boleh guna kat macam2 kedai..tue yang buat je..hehe..b4 this x buat sebab diyana ada dah..malas buat sebab kteorang selalu pergi mana2 sama2 kan..so,buat apa nak ada banyak kad nie..tapi pk balik..ok je kot ada kad nie..hehe..lagipun bcard chatime nie lagi cantik la daripada bcard biasa..hihi..owh..macam  biasa la..beli sour mango n subway lagi!hehe..


masa nie ifa beli sub of the day meatball kalu xsilap..erm..ifa memang cannot go dah la makan meatball nie..cam xleh nak masuk dah..so,next time no more meatball ye..huhu..tapi subway memang sedap pun..hee...=)

3 comments:

miza yusof said...

ida dah cuba ke masker daiso tu ?
best tak ? nanti review eh :)

Ijah EmoTemo said...

sedapnya chatime!!... lama dh xberchatime hehehe

Yasmin Aris said...

wahhh sedap niii!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...