Tuesday, February 21, 2012

server kena down = kerja tak boleh buat..=p

salam peeps!hye2..hihi..ifa curi2 update blog nie..miahaha..tempat kejadian harus la opis ifa!opis ifa nie..daripada pagi xde air+aircond yaa..tapi elektrik ada la..sbb blh je on pc dengan lampu nie kan..so nie dah nak tengahari kan..tetiba je dorang nak down server tadi..maybe server dah panas sangat la tue..aircond xjalan kan..

so,kerja pun xboleh buat la..dah server down kan2..jadi nie..diam2 je la..haha..xpe la..nak lunch hour dah kan..so rilek..tapi kan xtau la sampai ble server down nie..masalah2...bagus bagi kteorang balik umah je kan2..haha..

ok la peeps!selamat menjamu selera!lunch hour jap je lagi nie..hee..=)

9 comments:

Falsya said...

patutnye comp bg la balik kan kalau semua xleh nak on..;)

tiefazatie said...

falsya: xtau la nie..haha..die suh jadi patung nie..haha

nanakimie said...

berpanas la sekejap ye,mujur boleh o9 kn..hee...

tiefazatie said...

nana: haha..smp balik la panas nie nana..on9 pun sbb server down..nie dah up balik..so kena sambung wat keje..hihi..

caliph shuriken said...

wktu server down laa pluang nk bW, hikk...

miya said...

kalau kompeni bagi staf balik sebab kes mcm ni,, terus jatuh sayang muah2 kat kompeni. pastu rasa heaven sebab balik awal. tp kalu dia xkasi adalah sebaliknya. haha

tiefazatie said...

caliph: tau xpe..haha

miya: hahahha..no komen..hihi..

Nisa Greennnpanda said...

owh, it's ok hehe..
btw, ifa dh sht ke nie?

tiefazatie said...

nisa: hee..ok dah..cuma batuk2 je lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...