Friday, February 10, 2012

happy but sad..tired and a lots of work to do!

salam peeps!hye2..erm..ifa still kat opis nie..banyak lagi keje nak kena setel nie!adeh..adui la..penat..huhu...so kte rilek2 dulu eh..bercerita jap kat blog ifa nie..lama dah tulis entry kan..

owh ya..semalam ifa dapat jumpa my mum and my dad!happy..hee..adik ifa yang bongsu je yang ada ikut my parents datang sini..hehe..aziema pun ada gak..my parent gi amik die la..kteorang just jumpa jap je..kat bawah opis ifa..hehe..my dad ada meeting kat putrajaya..pastu nak tengok umah kat shah alam gak kan..so my mum ikut la..

but dorang nak balik dah esok pagi..sedih lak..lagipun semalam jumpa pun dalam 1 jam je..huhu..ifa keje kan..x amik cuti lak...waa..xpe la..next time ifa amik cuti la..leh lepak ngan my parent kan..tapi yang best nya..alhamdullilah..ifa dapat dah bagi duit sikit kat mak n ayah ifa..lega rasa hati..biar pun xbanyak mana..tapi..ada la juga kan..=)

erm...xtau lagi nak balik kul bape nie..lepas maghrib la nie baru balik umah nie..hee..ok la guys..happy weekend!take care..=)

8 comments:

Mama Zharfan said...

happy weekend utk ifa ;)

ADEEYA said...

Hi Ifa hehe :) Lama tak update blog. Mesti busy sangat2 keje :))

nanakimie said...

seronoknya bila da bekerja bg duet kat parents,huhu...nana blum merasa lg:)

Cik Firus said...

salam...jom baca entry menarik kat sini http://yanaalias.blogspot.com/2012/02/bio-rejuv.html & http://yanaalias.blogspot.com/2012/02/slim-diet-2.html

mama_umar_maryam said...

senyum akak sorg2 bc part dah blh bagi duit sikit kt parent =), alhamdulillah..

tiefazatie said...

mz: happy weekend gak sis..=)

adeeya: hey dear!hihi..bz la..idea pun xde nie..haha

nanakimie: rilek nana..insyaallah nt nana plak..=)

cik firus: salam..insyaallah..

zety: hehe..syukur sgt2 sis..utk adik2 pun ada gak..=)

Nisa Greennnpanda said...

sronok ye dpt jumpe parents w/pun skejap je...
famly ifa nk bli umah kat s/alam ke? hehe.. >_<

tiefazatie said...

nisa: aah..tau xpe..hehe..xde la..my parent mmg ada umah kat shah alam..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...