Friday, February 24, 2012

meatball+chicken wing+popiah+bubur+kek coklat = IKEA!best gle kan..=)

salam peeps!hye2..hee..sebenarnya..masa juara lagu haritue kan..c diyana nie semangat je ajak beratur amik tiket nie..sekali kan kteorang dah sampai dah depan pintu nie kan..die cakap dah abes!haha..kena tunggu kul 2petang nie kalu nak la..malas la kteorang kan..haha..

jadi..kteorang pergi la serbu IKEA!hahaha..apa lagi..melantak la makanan ikea yang best tue kan2..melepas geram nie..haha..semua la best nie..haha..bukan setakat meatball die tue..chicken wing,popiah,bubur dengan kek coklat yang kteorang amik nie pun sedap eh!haha..

nie makanan untuk 3 orang eh..ok la kan2..sharing is caring..hehe..tapi dah lama dah xterjah IKEA nie..tengok la..ada rezeki lagi..hentam makan lagi kat IKEA tue..hehe..tapi tue la..malas betol nak beratur ngan cop tempat..ramai gle orang!haha.. 




adui la..sedap gle kan makanan2 nie..ifa pun macam terliur je masa buat n3 nie..haha..sebab dah lama gle kot xmakan nie..haha..tengok la..nanti2 pergi hentam makan lagi kan..hee..reward 4 myself orang cakap..=)..so..u guys pun mesti suka makan kat IKEA gak kan??

14 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

haiyooo terlioq nyer tgk
biler la nk rasa meatball IKEA ni nmpk sgt sodap la

nanakimie said...

sonoknya la dapt mkn mcm2 kn:)

ikea pn nana xpenah p,hee...tp cm pelik je ngk meatball dia tu;p

Cheqna said...

That meat balls best nampak but I like salmon nya..hehe, also kalau gi sana mesti tapau karipap kat situ.. :-D

Ijah EmoTemo said...

aiyohhhh terliur!! hahaha

sarah mohamad said...

Adoyaiiiii sedapppnyaaaaa :)

Cik Firus said...

sedapnyer...terliur cik firus..

jom bace entry ni http://yanaalias.blogspot.com/2012/02/tempahan-apam-polka-dot.html

Luna Merza said...

mcm nk try yg meatball tue ^^

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sedapnye meatball tu..lapar plak tgk makanan ni.. :)

miya said...

se men jak du a men jak ni i fa a sik ce ri ta pa sal ma kannnn je kann.. haha.

Juliet_iRa~" said...

hee..yummy~

dah lama x g ikea..kena tunggu gaji..hehehehe ;p

tiefazatie said...

lady ayu: hee..sedap kan sis..xpe2..nt try ah..

nanakimie: aah..seronok sgt..hihi..ala..xpe..nt pergi ah..namapk je pelik..tp best gle.=)

cheqna: owh..salmon pun best gak tue kan2..hehe..karipap..ramai gle orang beli kan..haha

ijah: sabo2..hehe

sarah: sangat2!hahha..=)

tiefazatie said...

cik firus: hee..sangat2 sedap dear..=)

luna: try la nanti luna..=)

lily: hee..kan2..mmg le lapar balik sis..haha

miya: haha..xde idea lain sis..nie je ada..haha

juliet: yup..so yummmeehhh!tau xpe..haha..ifa pun xde gaji lagi nie..huu

sarah mohamad said...

Olohhh olohhh meatball lagiiii. Sedapnyaaa dah lama tak makan meatball ni :(

tiefazatie said...

sarah: hehe..best gle kan2..sila sabo eh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...