Monday, October 1, 2012

victoria's secret,pavilion: endless love,hydrating body lotion..=)

salam peeps!hye2..1st time nie ifa beli jenama victoria's secret..nak gak merasa barang berjenama nie..haha..sengal je kan2..nasib baik la baru dapat gaji nie..boleh gak ifa pk2 nak cut duit mana lak kan2..hee..

ifa pk..xpe..bukan selalu..bila lagi nak reward diri sendiri..keje dah penat2 kan..sekali sekala beli barang mahal untuk diri sendiri xsalah kan2..hee..nanti cut la duit makan..leh kurus sikit!haha..


paper bag victoria's secret nie sangat comel ok!pinky tue..lagi la ifa nak gle nie..haha..sabo2..tunggu sampai habis guna yang nie baru gete2 nak beli lain boleh?haha..masalah2..=p


ifa beli endless love hydration body lotion !bau die sweet je nie..ifa suka!hehe..bau apple blossoms and ylang ylang..ifa kan suka pakai lotion..tue yang beli lotion nie..so,kalu pakai lotion nie..xpayah la sembur minyak wangi dah!haha..

die ada je jual body mist..tapi macam sayang je nak beli body mist..kang cepat habis!sembur sana sini..haha..hand and body cream die pun ok gak..hee..nanti2 la..satu2 la kan..hee


harga endless love hydration body lotion nie rm53.00 sahaja..nie la die harga yang paling murah kat victoria's secret nie..haha..sama je harga body mist,hand and body cream die nie..tue yang ifa sanggup je beli..wakaka..nak gak merasa kan2..

biarpun nilai rm53.00 nie boleh buat beli sehelai baju!hehe..xpe2..lotion nie lambat sikit habis kan2..hee..ayat nak sedapkan hati!haha..xpe..ifa diam2 je lepas nie..xbeli dah nie..mahal ow..=p..owh ya..kat one utama pun ada gak 1 butik victoria's secret nie..kteorang dah usha dah haritue..hee..so,korang dah pergi usha n beli ke?

12 comments:

Zana Adieyza said...

wah, wangi sampai kat sini boleh bau tau! hehehe...

Suria Karim said...

Inilah masanya utk memanjakan diri. kadang2 perlu utk memiliki benda mahal n branded utk keyakinan. Sesekali kan...
Kalau selalu pon boleh gak... tp cepat pokai lah... hehehe...

Zarena Heeney said...

x mampu nak beli lg kot

tiefazatie said...

zana: hee...wangi kan sis..=)

suria: btol2..hee..btol..sesekali la..kalu selalu nangis ow..hihi

zarena: xpe..nt mampu la..hee..ifa pun xmampu..tp gak rasa sekali..hihi

nadia said...

baca entry ifa ni buat nadia membuak2 nak gi beli jugak. ;) vs dekat pavi tu baru bukak kan? biasa nadia beli online. tapi alang2 ada dekat pavi, baik beli dekat pavi je kann, senang. :)

tiefazatie said...

nadia: hehe..aah..kat ou pun ada tau..best2..

* FAR * said...

emmm.. memang wangi2 produk tu..
lepas ni kalau wangi2 tu mesti ifa yang lalu sebelah.. heheee

tiefazatie said...

far: hee...=)

Myra Jay said...

Tak penah cuba barangan Victoria ni, boleh tahan jugak rege dia ye ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Takpe..sekali sekala rewardkan untuk diri sendiri...lagipun losyen ni boleh pakai utk tempoh yg lama kan..^^

mama tisya said...

akak tk pernh bli tp dpt gift dr blogger dok dubai..wangiii

tiefazatie said...

myra: sila la try..hee..aah..tp kat airport lg murah sikit la..hee

lily: btol2..hee..aah..hee

mama tisya: oww..wangi kan2..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...