Saturday, October 6, 2012

chatime,citta mall: caramel milk tea with pearl..tq kak mel..=)

salam peeps!hye2..semalam kak mel baik hati..belanja ifa n kawan2 air chatime!hehe..best2..tq so much kak mel!ifa xtau nak order apa sebenarnya..hentam je order caramel milk tea with pearl..hehe..sebab dah lama xminum tue kan..hee..

tapi ifa rasa best lagi add on grass jelly la..daripada pearl nie..haha..next time no more pearl..pastu best lagi minum fresh milk with grass jelly la..daripada caramel milk tea with pearl nie..tapi caramel milk tea nie best je pun..=)


caramel milk tea with pearl

12 comments:

* FAR * said...

nampak mcm sedap.. akak tk penah try lg air ni..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tak pernah lagi rasa chatime..tapi ada buka dah dekat ngan rumah akak ni..nanti boleh lah cuba ni.. ^^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

chatime xpenah minum lg :-)

Fifi Nadhrah said...

fifi datang.. nampak best je air ni.. baru sekali minum chatime..

tiefazatie said...

far: sedap kak..try la..hee

lily: hihi..sila2..hee

wanieys: xpe..nt ada try eh sis..hee

fifi: tq..hee..mmg best..=)

Ema Blog said...

tak suka yg letak biji-biji tu..hehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila tak penah try pun

Hnahdy said...

ala-ala colblog la :)

icee-yah said...

Icee pun tknh rse flavor ni lg.nntbolh la try:-)

tiefazatie said...

ema: hee..kte pun cam lg suka grass jelly nie..haha

baby: hee..blh try nt..

hnahdy: aah..tp chatime lg best la bg ifa..hee

icee: sila2..hihi

Ijah EmoTemo said...

ijah jarang cuba yg caramel milk tea ni hehehe.. sokmo try yg ada strawberry,blueberry je ekekek..

tiefazatie said...

ijah: owh..hihi..sweet je yg kamu suka try nie..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...