Tuesday, October 23, 2012

restoran anjung ara,ara damansara: nasi campur rm5.50..=)

salam peeps!hye2..last week hari khamis ifa dengan kak ai,kak elita n kak izan makan kat restoran anjung ara,ara damansara..best makan sini..paling kteorang suka makan ikan keli goreng cili padi..tapi habis dah  nie..

so,ifa amik la ikan cencaru goreng cili dengan sup soo hoon sikit..pastu amik juga sambal belacan sikit n air asam..nasi putih amik separuh je nie..hee..total rm5.50..ok la kan2..sedap pun memang sedap dah..hee..air ifa minum air sejuk je..hee..


6 comments:

Nieyl said...

terpandang lauk tuh..teringat kat kedai mak..huhuhu~lauk2 kg...dah lame x makan masakan mak..:(

Muhamad anuar Marsib said...

Lama dah tak singgah blog Tiefa.. Semakin cantik blog ini..

Walaupun makanan ni nampak simple, tapi menyelerakan..


Senarai peserta Pertandingan Anugerah Blog Paling Popular 2

Ijah EmoTemo said...

tgk pun dh menyelerakan hihihi

Hnahdy said...

makanan makanan makanan

tiefazatie said...

nieyl: sabo eh sis..nanti balik kg makan puas2...hee

tiefa: tq bro anuar..=)

ijah: kan2..biar pun simple..hee

hnahdy: sbb hari2 kte makan!hee

Millo MY said...

Terima kasih kerana sudi makan2 di Restoran Anjung Ara. Maaf kalau ada yang tak memuaskan hati saudari.Jangan segan2 datanglah lagi ke restoran kami. Salam Ramadan dr kami management Restoran Anjung Ara.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...