Monday, October 1, 2012

auntie anne's,pavilion: parmesan cheese yang sangat masin..=p

salam peeps!hye2..disebabkan kenyang lagi kan..ifa beli auntie anne's je la..hee..balik dari port dickson diyana ajak singgah pavilion jap..alang2 dah dekat kan2..hehe..padahal alasan nak pergi usha victoria's secret n korean cuisine yang selalu kteorang pergi makan tue!haha..ifa tau je diyana nie camne..hehe..


auntie anne's memang la pretzel perfect!hehe..nak makan korean cuisine xdapat..sebab menu yang selalu kteorang order tue..ayam die ngah grill lagi..lama nak tunggu tue..nangis..next time la kte gi makan lagi diyana cakap..hee..


ifa nak makan chocolate mint..tapi boleh2 mamat tue cakap xde stok?adui la..kecewa..haha..last2 suka2 je ifa order parmesan cheese!haha..sedap memang ah sedap..tapi macam terlampau masin nie..haha..nasib baik la ada beli air mineral tau..hee..tapi memang sedap je pun parmesan cheese nie..=)

11 comments:

Ijah EmoTemo said...

heee..ijah xpernah lg try yg tu. tp biasanya klu tgh lapar mkn roti anne's tu pun dh ok dah hehe

tiefazatie said...

ijah: owh..hehe..sedap makan panas2 nie kan2..hee

caliph shuriken said...

arigatou singgah td, ifa.. lama x jenguk sini, huh..

dh byk2 cheese, yg mana satu paling sedap?

Putri said...

pernah makan sekali jer..but maybe x serasi dgn tekak saya..so x teringin nak try lagi

tiefazatie said...

caliph: =)..haha..xtau la plak..hentam je..

putri: owh..ye la..taste org lain2 kan..hee

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

il atak penah try yg laian.. ila suka yg caramel tak silap ila

Myra Jay said...

Parmesan cheese, nama cam best je tp dah Ifa cakap masin terus rasa macam tak best ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

suka juga mkn auntie anne ni..memang sedap..^^

mama tisya said...

akak slalu bli yg almond maisss...tk suka yg cheese..hehe

NUNU EERA said...

mcm sma je sbb aritu g pavilion pn i mkn untie anne n bli vs.. hehe.. tpi my feberet caramel almond.. ;)

tiefazatie said...

baby: owh..hihi..caramel mmg sedap..ifa suka try lain2..hee

myra: hehe..try la dulu..hee

lily: hihi..kan2..

mama tisya: owh..sedap tue kan..nak try nt..hihi

eera: wah2..hee..almond mmg sedap kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...