Thursday, September 23, 2010

en.nuff merajuk ke??huhu

http://www.blogresipi.com/wp-content/uploads/2009/12/NuffNang_2.0-full.jpg

hye peeps!huhu...ifa sedih nie...waaaa!!..nape cam en.nuff merajuk je nie ngan ifa ek??huhu...ifa pun nak merajuk la nie..waaa...dari smlm...iklan en.nuff muncul jap2 je..cam bingung ifa tgk blog ifa xmeriah ngan iklan nie..BE pun xkuar dah..nak kata jadi ME tadi ifa cek..xpun..masih BE..tapi bertambah pun income..huhu..ye la..dah xkuar iklan..camne gak..wawawawa...konpius2..

en.nuff..sila jgn merajuk okie..meh la memeriahkan blog ifa yg cumil nie..cian ifa xde side income masuk dah nie..huhu..baru berangan2..adeh..duss~xdapat diselamatkan..haha...akhir kata..meh la iklan2 semua datang blog ifa yg pink lagi cumil nie..haha..adoi la..ai tension okie iklan xde nie..haha..poyo..xpun bagi la BE baru ye en.nuff..itupun sudah cukup..miahaha..=p

11 comments:

tiefazatie said...

ifa konpius okie..lala..

♥-- emieysandra --♥ said...

sbar ye ifa..moge2 dapat BE baru..
~_^

rutikeben said...

sian..hehehe

pg la pujuk nuf tuh hehe

tiefazatie said...

emiey: aah..sbr je la..huu

rutikeben: haha!nie la ifa ngah goda2 la nie..haha

DaHLia said...

BE abis dah tu ..
dia xkan auto jadi ME..
tunggu 2,3 hari gak at least utk jadi ME

tiefazatie said...

dj: owh..camtue ek sis..ok..tq..=)

mama zharfan said...

tu la..me punya BE pun tak bertambah2..ada dua jer..income ada tambah sikit2...me dh gatal tgn nak cash out gak ni..next weeklah..sbb me baca ada kat one blog tu..kdg2 nuff akan tarik balik earning in case nuff syak ada fraudulent clicks..risau gak, manalah tau kan..income me bukannya byk pun, baru nak cecah Rm100 ajer pun, tp sbb me nak simpan dlm akaun my kids :) panjang lebar plak komen me heheheh

rutikeben said...

hahahaha sila la mngoda :P

tiefazatie said...

mamazharfan: owh..ye ke sis..adeh...camtue ifa pun nak cashout gak la..hihi..sebab syg tue..ifa simpan dah 4bln baru rm100++ je..xbyk pun..huhu..nt la ujg bulan la..kan2..hihi

ben: haha..iya la nie..sdg usaha..haha

mama rifQy said...

sabar ifa..nanti kuar la die!hikhikkkk

tiefazatie said...

mamarifqy: ye sis..haha..cume rasa kureng je blog ifa nie..hahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...