Thursday, September 23, 2010

Catatanku 1st Giveaway


hye peeps!
ifa nak join catatanku 1st giveaway oleh miss sukasih!
miss sukasih minta pendapat ifa pasal blognya...

bagi ifa sis..blog sis dah cukup kemas dan teratur..smart2..hihi..cume pe kata widget yg cumil bwh shoutmix tue sis letak kat bawah sekali blog n tengah2..boleh je kan setting camtue..lagi cantik cmtue ifa rasa..hee..pastu kan..recent comment tue penting ke??kalu xpenting pe kata xyah je letak..hihi..pasal picture yg miss sukasih letak kat sidebar tue kan..ifa rasa lagi cantik kalu letak dlm slide show tau..cube try..nt lagi kemas tue blog miss sukasih..kalu xnak pun kan...cube resize pic tue..sebab ada yg terkeluar la dari sidebar tue..erm..pasal bloglist lak..kalu xmo show sume pun boleh..gi edit biar show 5 je ke..tapi ada tue button tulis show all utk sapa yg nak tgk semua la..hihi..nie je la pendapat ifa..maaf ye kalu lebih2 plak..huhu..nie je ifa mampu nak tolong miss sukasih..wink2~..thanx a lot buat giveaway nie..moga ifa bertuah..hihi..=)

5 comments:

tiefazatie said...

wish me luck!

mama zharfan said...

goog luck dear!!

tiefazatie said...

mamazharfan: tq sis..hihi

~Miss Sukasih~ said...

Time kasih byk2 join GA nieyla.Takut sebenar nyer nak wat GA nie sbb takut tak ade sambutan..hehehe..panjang nyer pendapat..ape2 pun time kasih..insya'allah kalau de mase nieyla akan pertimbangkan cadangan tie tu k..Gud Luck!

tiefazatie said...

miss sukasih: sama2 dear..xpe..insyaallah ade je yg join tu dear..hihi..pjg ek..maaf le..tue yg terkuar dr otak nie..hihi..tq tau..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...