Tuesday, August 7, 2012

suria cafe station,bandar baru selayang : berbuka puasa dengan sizzling chicken chop with ice lemon tea..=)

salam peeps!hye2..hari ahad lepas..mak diyana ajak buka puasa kat luar nie..sebab nina ada balik kan..so,kali nie suria cafe station,bandar baru selayang menjadi pilihan mak diyana..hee..kteorang nie ikut je mana2 pun xkisah..hihi..

kat sini specialties die western food kalu xsalah la..hee..sebab kteorang semua pun order western food nie..hehe..jum kte usha2..=) 


nie buku menu die..


ifa order sizzling chicken chop,rm12.90..
sebab xpernah try pun lagi nie..hehe


air plak ifa order ice lemon tea,rm2.80..


nie alamat suria cafe station yaa..


ice lemon tea


nie la die sizzling chicken chop yang ifa order..=)..
sedap juga tau..hee..


saja je nak zoom lagi!hehe..for me..ok la juga sizzling chicken chop nie..sedap juga..hihi..just nice la..tapi cuba la xkedekut sayur n kentang tue sangat..pastu sos blackpepper chicken chop nie letak je banyak2..sedap lagi  nak makan tau..nasib baik dorang ok je bila kteorang mintak extra sos blackpepper nie..hee..tq so much la..service memang ok pun..layan je apa yang kteorang mintak nie..hehe..

p/s: kawan2..sila la rajin2 kan diri anda meng-usha blogshop kami,D'aifa Boutique ye..semuanya diimport khas daripada cambodia..harga pun sangat berpatutan..=) 

4 comments:

Mama Zharfan said...

nampak sgt sedap tu :)

mama_umar_maryam said...

aduh..steak..blm berbuka western lg akak nih :)

tiefazatie said...

mz: sedap..hee

zety: hee..sila la sis..

tapak kaki said...

klu nak buke pose kne booking dulu ke ?? ke datang terus je?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...