Wednesday, August 8, 2012

farewell party untuk aiman di restoran kayu manis,bukit jelutong,shah alam..=)

salam peeps!hye2..nie cerita lama nie..hehe..cerita minggu lepas..hari rabu..kteorang buat farewell party untuk aiman..opismate ifa..aiman resign sebab dapat better offer..=)

kteorang buat farewell party aiman kat restoran kayu manis,bukit jelutong,shah alam..kteorang berbuka puasa kat sini la..hee..for me,agak pricey la juga harga makanan sini..tapi..sedap la juga makanan2 die nie..hee..lagipun kalu xsilap semua fresh2 nie..tue yang harga die agak pricey..hehe..papepun service ok je..bagus la..tempat solat pun ada disediakan nie..nice kan..hee

jum la usha2 makanan2 yang kteorang makan malam tue..hee..sedap2 ow..=)..tapi kalu xsilap picture kerabu sotong je yang xde nie..pastu picture kteorang pun xde snap nie..haha..makanan saja yang ada nie..hihi..











nie semua set untuk 8 orang kalu xsilap nie..harga die dalam rm400 la kalu xsilap gak..hehe..tue yang ifa cakap agak pricey harga die..tapi memang la ada sotong goreng telur masin,udang masak ala vietnam,ikan sweet sour,ayam goreng butter,ayam masak kung pao,tomyam campur,nasi goreng ala thai,nasi putih,air sirap, dan lain2 lagi..hee..untuk wat majlis sesuai la tempat nie..selesa je nie..tapi kalu nak makan selalu..xleh la..mau xsampai hujung bulan bankrap nie..haha..

p/s: kawan2..sila la rajin2 kan diri anda meng-usha blogshop kami,D'aifa Boutique ye..semuanya diimport khas daripada cambodia..harga pun sangat berpatutan..=) 

10 comments:

icee-yah said...

tiba tiba teringat butter prawn.yummy:-)e

Lelaki Ini said...

bestnya makan2!

shark said...

pergghhhh sedap betoll dik..

kecur liur aku ;p

Myra Jay said...

Perghhh dekat 4ratus, memang mahal la, macam makan kat hotel plak;)

LiYa HaNiF :: said...

banyaknya menu... ^_^

mama_umar_maryam said...

samelah kt sini asek farewell party je

hazz death said...

guhh.. what i'm doing here..? =_=" trus tmbah lpar tgk pic2 ni suma.. warghh.. aha.., lama da x dtg sini.. ntah msih ingt ka x..? :P

Asyraf Hamasaki said...

i miss you ;-)

tiefazatie said...

icee: sedap kan2..hee

lelaki ini: mmg!hihi

shark: sabo sis..heee

myra: tau xpe..mmg mahal nie..tobat xmo dh..haha

tiefazatie said...

liya: berbaloi la jg dgn harga bayar kot..hihi

zety: ye ke sis?hee

hazz: haha..rilek la..masih bha ingat..hihi

asy: =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...