Saturday, January 7, 2012

i miss my family so much...=)

salam peeps!hye2...hee..nie auto published entry nie..haha..erm..takde idea pun sebenarnya..cuma nak cakap..i miss my family so much!memang la dah biasa duduk jauh dari family masa study dulu..but bila dah keje nie..rasa lain...

bayangkan la..awal2 pagi dah bangun..kul 0700am dah jalan pergi stesen lrt a...n then turun kat stesen lrt b..melintas guna jejantas..tunggu diyana amik ifa..then naik keta gi opis..belum kira lagi jam ke tidak..balik umah pun sama gak..diyana drop ifa..then ifa naik lrt turun dekat umah tue..then jalan kaki balik umah...

penat ow...selalunya sampai umah dalam kul2030pm tau...bese la..kalu jam..mo 2 jam gak la..balik umah mandi n makan segala pastu tdo la..nanti pagi2 bangun lagi..itu la rutin harian...mana la nak sempat on9 kan..now tumpang umah diyana ok sikit la..sebab pergi balik dari umah die kan2..but waktu sampai umah lebih kurang je..hihi..paling awal pun lepas maghrib la..tapi at least ifa ada kawan kan2..hee..tq diyana..=)

baru nak masuk 2 bulan nie..adui la..penat..haha..tapi layankan je la..hihi..tapi..memang ifa rindu mak ayah..adik2 ifa...tengok la nanti raya cina nak balik ke tidak..ifa tak tau lagi..sebab takut projek dah jalan..bz gle tue...huhu..

ok la..dah jadi sesi meluah perasaan lak nie..haha..ok stop for now la...nanti ada masa ifa update lagi eh..rindu gle gak kat blog ifa nie!rindu gak kat kawan2 blog ifa nie...lama tak usha blog2 korang..sori...

9 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Ifa.seblm trlewat,k.atie nak ucapkn selamat tahun baru 2012!
Dah mula melalui kesibukkan di kota yer?semoga ifa tabah..
InsyaAllah,lama2 sok dah lali ngan rutin seharian.
Syiannya rindu kat family..cuti raya cina sok blk la kg,lpskn rindu ngan mereka.

Mama Zharfan said...

lama2 nanti akan terbiasa dgn hectic routine :)

Nisa Greennnpanda said...

owh..mmg memenatkn, hehe..

eh, ifa dh tukr tmpat keje eh? bkn kat s/alam lg eh? hehe...

alvas-87 said...

hmm. sian ifa. msti penat.. tapi takpe la.. pengalaman pnting tu.. hehe..

Cik Rose Cute said...

orang busy hihihi

deqlis said...

sama laa ifa...akak pun sibuk..terpaksa autopublish jerkk..pepun hari nie menjengah blog awak..wah!! cantik blog tema baru nie..:-)

Rose said...

hai ifa. assalamualaikum.mudah2 an dah tak sakit leher. :)

ni akak tengok ifa ada tulis stesen mana2 ifa pegi tiap hari, akak suggest jangan tulis nama stesen sebenar, sbb kat internet tak semua orang baik .. untuk elak sebarang kemungkinan yg kita tak nak kan :) takut ada yg berniat jahat n nak amik kesempatan.. just a friendly reminder sbb sayang ifa :)

tiefazatie said...

k.atie: salam sis..happy new year gak sis!hee..insyaallah..mudah2an..pntdh sis..xlali2 pun..stress..haha..mak ayah kte ada dh dtg sini aritue..hehe..

mz: blum lg sis..tension je..haha

nisa: sgt2..huhu..xde la...mmg kat s.alam je ifa keje nie..haha

alvas: sgt2 penat dear..iya..sabo je la..hee

tiefazatie said...

cik rose: sgt2 hee..

deqlis: kan2..huhu..tq sis..hee

rose: wasalam sis rose..ok sis..tq so much..ifa dh edit..hee..tq sbb remind ifa..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...