Thursday, January 5, 2012

happy new year peeps!

salam peeps!hye2..hee...ifa curi2 on9 blog kat opis nie!hahaha..mati la...baru nak masuk 2 bulan keje dah pandai on blog kat opis kan2..hehe..tak sangka boleh masuk blog!yeay!tapi tak leh selalu la...sebab ada administrator yang usha je kteorang buka apa ok..sob2..

ok la..ifa just nak wish happy new year!even dah 5 januari 2012 dah pun hari nie kan2..tapi takpe..nak wish gak..hehe..wish all da best to all of u yaa..wish me luck too...=)..

i got a lots of work to do ok...risau2..macam mana projek nak jalan bulan februari 2012 nie..waaa...banyak gle error nak kena betol kan..n ifa still in study mood ok...banyak benda i have to learn..faster as i can la..=)

ok la peeps..see ya again!take care..xoxo..=)..owh yaa..thanx to sis zahidah...because give me the rm5 topup..tak sangka ifa masih ada tuah nie..=)

5 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

lama x nmpk adek update rupanyer bz ekkk

Nisa Greennnpanda said...

hepi new year ifa dear..

uih, dahsyatnye admin tue, hehe.. wah, dpt topup eh.. nnti2 leh aa msg sy, ngehehe....

tiefazatie said...

lady ayu: hye sis!hee..aah...xsempat pun nak on9 sis..=)

nisa: happy new year gak nisa!haha..bese la..nama pun keje kan2..hee..aah..xsangka pun..huu...eh,awak punya ifa xsempat nak bagi lagi..sori tau..huhu

Myra Jay said...

Selaamt tahun baru Iefa :)

tiefazatie said...

myra: hee...hepi new year gak sis..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...