Saturday, April 27, 2013

meatworks & chatime, citta mall: set lunch mini burger with juice and cocoa latte..=)

salam peeps!hye2..so sorry..lama betol ifa x update blog ifa nie kan..weekdays keje..balik keje penat dah..jadi tido la..weekend plak busy buat kerja umah..cuci baju..kemas rumah..memasak..iron baju..tido..memang tak terbuat la entry2 ifa nie..hee..

sebenarnya..ifa dah draft banyak entry2 yang ifa nak cerita..tapi tak terbuat jadi tak post la..hee..meh ifa cerita dulu yang latest eh..hehe..tapi macam biasa la..ifa banyak cerita pasal makanan je la..hihi..


chatime!lama dah ifa tak minum air chatime nie..at last..dapat juga minum nie..hehe..try test minum cocoa latte plak..hee..sedap juga la..keras rasa coklat die..=)


meatworks ada set lunch baru!hee..macam biasa ikut hari la menu die..nie ifa pergi dengan ct masa hari khamis..set mini burger menjadi pilihan kami..menu nie mix burger daging dan juga burger kambing tau..wedges homemade..salad..air jus pink guava..

harga set nie termasuk tax ialah rm18.55..ok la kan..kalu bukan set lunch nie mesti mahal lagi..haha..sedap mini burger nie..roti burger die pun garing dan sedap..sos untuk burger die pun sedap nie..wedges homemade nie pun sedap tepung die..salad die fresh..kesimpulannya..sangat puas hati..sebab sangat sedap..=)

1 comment:

Syuhada Salleh said...

lma jgk x mnum chatime..suka cool blog lg..hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...