Tuesday, April 30, 2013

Delicious, sunway piramid: 1st time lunch dan makan di sini..=)

salam peeps!hye2..1st time nie ifa makan kat delicious,sunway piramid..hee..nie pun rezeki..sebab kteorang beli baucar kat living social ke groupon nie..lupa la beli kat mana..berbaloi2 la..tapi ifa lupa dah baucar berapa ringgit nie..hehe..

tapi memang best la makan kat delicious nie..ye la..tempat makan mahal nie..bukan selalu boleh makan nie..macam2 ada nie..sedap2 lak tue..semua la sedap nie..hehe..air..dessert..main dishes..yummy!


ehem2..picture sudu garpu tisu nie macam biasa la..


my strawberry shakes,rm10.90!yummy!tapi macam xsesuai la minum shakes nie..cepat muak..biar pun sedap!hehe..patut kena minum ice lemon tea ke..yang ringan2 la..hee..


macadamia cheesecake,rm14.90 and coconut cake with fresh coconut filing,rm12.90!sedap ow..hehe..


scones,rm10.90!
kak sal dapat juga makan akhirnya..sedap..semua dessert nie sedap ow..kelip2 mata makan nie..hehe


aglio olio spaghettini,rm15.90 yang sedap!tapi kosong je..haha..murah sikit..lala..


seriously delicious cheeseburger,rm26.90!an cakap sedap juga..tapi muak la..sebab patty die tebal gle..kira berbaloi2 la amik set nie..puas hati makan..hee..


crispy fried mushroom,rm15.90!sedap cendawan goreng nie..makan cicah sos cili..=)


chicken avocado with pesto,rm22.90!
sangat sihat kan..hehe..rugi la plak rasanya..patut order classic beef lasagna..mesti sedap juga tue..sebab harga sama je..hee..

sebenarnya ada je lagi gambar makanan2 yang best2 ifa xsempat nak snap..kesukaan kteorang makan kan..hehe..total kteorang makan 4 orang dalam rm300++ kot xingat dah..hee..guna baucar ok..jimat di situ!hehe..xpe..insyaallah kalu ada rezeki makan sini lagi..nanti ifa snap lagi picture makanan2 die yang sedap nie..=)

1 comment:

nurfadilah suardi said...

woww sedap yer. apa khabar atie,lama tak singgah blog ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...