Friday, November 23, 2012

MBO Citta Mall,Ara Damansara : 1st day opening!The Twilight saga breaking dawn part 2 forever!

salam peeps!hye2..wah...semalam ialah 1st day opening MBO Citta Mall!hehe..xsangka lak..kteorang saja je pergi tengok2..ingat dah seminggu buka ke..sebab lama dah xlepak kat Citta Mall nie..hehe..rupa2nya baru 1st day!

kteorang sempat la temu ramah brother yang jaga kaunter MBO nie..die cakap..MBO Citta Mall mahal sikit daripada MBO lain..sebab sini semuanya digital je..so,dorang akan tayang movie yang 2D,3D je la..pastu hall die pun best..ada standard and premium..premium nie semalam kteorang test la..hehe..couple seat..1 seat harga rm20.00..kteorang tengok cte breaking dawn!

tapi kan..niat sebenar kteorang pergi tengok2 MBO nie..ingat nak tanya pasal wat partime..tapi..macam xleh je..huhu..sebab minimum kena 6 jam nie..adui la..kalu 4 jam ok lagi kot..nie 6 jam..cam xmampu je..haha..ye la..sebab habis keje kena terus gi wat partime..mau guling2 nanti..haha..

so far,ok la..sebab seat die jarak luas la juga antara seat yang lain..seat die selesa la..macam kat umah je nie kteorang duduk..haha..pastu bawah seat ada speaker..so,dengar la bunyi n gegar tue..hehe..sound system die ok la..best gak..hehe..pastu decoration MBO nie sangat comel!dah macam legoland pun ada..hihi..lain dari yang lain..cam kanak2 nie..dorang ada dinding penuh dengan lego!kat siling pun ada lego besar2..kat dinding tue lego kecik2 la..menarik la decoration die..hee..


nie la die tiket mahal tue..haha..ntah pape ntah..brother tue cakap nak jimat kos kan..so,macam nie je la tiket die..haha..lawak la..cam beli prepaid kat 7-eleven je nie..haha..sebab baru buka kot kan2..total semalam rm40.00 ok..ifa n diyana..


maklum la..hp zaman batu..huduh sikit picture kteorang..hehe..semalam xramai sangat pun..maybe dorang xtau kot..lagipun..mahal sikit kan tiket die..hee..


hehe..malu la plak..lama dah ifa xletak picture sendiri kan2..hehe..xde orang..boleh la suka2 amik picture!haha..


kteorang tengok movie kat hall 1!hehe..tue pintu die la tue..comel kan decoration die..hehe..cam kindergarden pun ada..haha..nampak tue no.1 bernyala tanda hall 1 la tue..dorang ada 8 hall nie..hehe..cam semalam dorang baru tayang 2 movie je la..breaking dawn n the rise of guardians kalu xsilap..hehe..


see..besar kan kaunter die..hehe..best la juga..ifa suka decoration die guna lego!hehe..

erm..panjang dah ifa bebel nie..pasal movie breaking dawn nie x cerita lagi kan2..bagi ifa..best gle movie nie!hehe..biar pun ada part yang cam lucu nie..1st time bella n edward lari laju2 nie..lucu gle kot..haha..2nd rupa renesmee dari kecik sampai ke besar..lucu juga nie..memang dorang guna robot baby kalu xsilap..tapi macam nampak kartun sangat nie..maybe sebab nak tunjuk unik kot..sebab die half vampire n human..hee..papepun...memang best gle la movie nie!sebab kalu baca buku die pun memang part last nie yang best sekali!hehe..

so,enjoy the movie bagi yang minat!sila2..xrugi pun..hee..best!lepas nie xde dah..huhu..sedih je..kteorang nie pun kebetulan je pun dapat la tengok on 1st day tayang..dah la x ramai orang!hehe..best2..hee..

7 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Ifa...bestnya g nonton filem baru lak tuh!

mama tisya said...

wah rasmi panggung wyg baru la ye

Mama Kembar 3 said...

nak tengok gakkk! mama mmg die hard fan twilight series ni. owhhh tak sabar nya nak tgk, jeles!

Cik Syida said...

Wah..bestlaaa jd org terawal rasmikan tmpt tu. Tp mcm mahal jek.. Huhuhu

Ijah EmoTemo said...

ngeee ijah xpergi tgk lagi...

zh-ena said...

klu tiket harga RM20, ena tak terjah kot

mama_umar_maryam said...

waahh dh tgk twilight!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...