Monday, November 5, 2012

dave deli's,subang parade: chicken parmiagiana dah guna ayam lain!

salam peeps!hye2..jumaat lepas kteorang pergi makan kat dave deli's subang parade!sebab xtau nak makan mana dah..pastu kak sal n raihan pun nak try makan sini kan..tue yang rilek je makan sini lagi..sedap pun..hehe..

ifa xtau nak order apa nie..dave's original die kecik sangat nie..huhu..so,ifa order la chicken parmigiana,rm18.90!hehe..sedap juga pe..hehe..tapi kecewa eh..dorang dah tukar jenis ayam nie..huhu..dorang guna macam nugget besar je nie..xde la rupa ayam cam chicken chop yang ada kulit crunchy n siap ada tulang paha lagi kot..yang kali nie..adeh..cam nugget ayam ja nie..huhu..so,kurang la ummph die..erm..lepas nie xmo dah makan chicken parmigiana nie dah..try makan pasta je la..=)


chicken parmigiana yang dah berubah rupa..huhu..

2 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

eh rasanya macam baru je baca makan kat dave deli hari tue.. hihi

FiZ said...

cheese dia sgt menggoda...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...